Özköylü yaptığı açıklamada : ''Tarihinde ilk defa 1. ligde mücadele eden bir takım olarak ligin ilk yarısında ortaya koymuş olduğumuz performansın çok değerli ve önemli olduğunu düşünüyorum.
21 yeni oyuncu takviye edilmiş, tesislerimizin ve sahalarımızın yenilenmesi nedeniyle üç ay kendi evimizde olamadığımız, çok önemli oyuncularımızı yaşadıkları talihsiz ve uzun süreli sakatlıklardan dolayı kullanamadığımız, antrenmanlar için İstanbul trafiğinde uzun saatler geçirdiğimiz ve çok yıprandığımız bu zor şartlar altında her anlamda güçlü kalmaya ve başarılı olmaya çalıştık.
Oyunsal anlamda her geçen hafta daha iyi olan, oynadığı oyunlar ve aldığı sonuçlar ile dikkat çeken ve hedef olan bir takım haline geldik. Çok daha iyisini yapabilecek oyunculara ve oyun gücüne sahip bir takımız.
Oynadığı maçlarda ligimizde en fazla topa sahip olan, en fazla pas yapan, ligimizin en az gol yiyen ikinci takımı olarak önemli ve sonuç anlamında belirleyici istatistiklere imza atan takımımızın teknik direktörü olarak yapmış olduğumuz işin karşılığını almaktan oldukça mutlu ve gururluyum.
Ligin ikinci yarısında takımımıza yapacağımız az ama öz transferler ile oyun ve oyuncu kalitemizi daha da geliştirip daha iyi sonuçlar alarak hedeflediğimiz büyük başarılara ulaşmak için daha çok çalışacağız.
Bize inanan güvenen herkesin yüzünü güldürmeye Allah'ın izniyle devam edeceğiz. Geldiğimiz noktada bugüne kadar bizden desteklerini hiç eksik etmeyen çok kıymetli Pendik Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Cin’e, Pendikspor A.Ş. Yönetimi Kurulu Başkanımız Mahmut Türkoğlu’na ve yönetim kurulumuzun değerli yöneticilerine, her an her saat yanımızda yar alan takımdan sorumlu yöneticilerimiz Seyfullah Üçgün ve Cumhur Enür’e, her maçımızda bizi kayıtsız şartsız destekleyen taraftarlarımıza şahsım, ekibim ve futbolcularım adına teşekkür ediyorum.
Hayallerimiz var. Hep birlikte bu hayallerimize kavuşmak için çok ama çok çalışacağız. Herkese mutlu seneler diliyorum. SEMT BİZİM AŞK BİZİM ''dedi.