PEKSEM TSM Korosundan Yeni Yıl Konseri


Başkanlığını Erdinç Yenigül'ün ve Başkan Yardımcılığını Gülümser Runa'nın yaptığı Pendik Kültür Sanat ve Eğitim Derneği (PEKSEM) Türk Sanat Müziği Korosu Yunus Emre Kültür Merkezi'nde yeni yılın ilk konserini verdi.


Sunumunu Gonca Enginler'in yaptığı programda, Şef İlter Burak Kalay yönetimindeki koro, salonu dolduran sanatseverlere muhteşem bir performans sergiledi.
Solo ve koro şeklinde seslendirilen Türk Sanat Müziğinin seçkin eserleri dinleyenlerden büyük alkış aldı. PEKSEM Derneğinde yetişen İrem Şamlı da konuk sanatçı olarak, Koro Şefi ve Hocası İlter Burak Kalay ile bir düet yaptı.


Konsere: Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Royal Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Türkeş Öngel, Pendik Belediyesi Kültür Müdürü Mustafa Kemal Çalıkçı, İstanbul Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyesi Arzu Öğüt Şimşek, Pendik CHP İlçe Başkanı Gülşen Tufan, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Taşkın Şahin, Pendik Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Salih Çalık, Başhekim Yardımcısı Ercan Kıvanç, Batı Mahallesi Muhtarı Hülya Büyüktopçu, Pendik Musiki Derneği Başkanı İbrahim Coşkun, Pendik Yanyalılar Derneği Başkanı Semra Yazıcı Şenkal ve Pendikli sanat seveler katıldı.
Program sonunda geceye katkı sağlayan sponsorlara, PEKSEM Derneği Kurucu üyesi, Başkan Yardımcısı ve Korolar Başkanı Gülümser Runa'ya emeklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Dernek Başkanı Erdinç Yenigül ve emeği geçenlere de çiçek takdimi yapıldı.
Pendik Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında gerçekleşen konsere; Atlantis İnşaat, Paşhan İnşaat, UMT Grup A.Ş., Onur İnşaat şirketleri de katkı sundular.