PELEV BASIN İLE BULUŞTU

Pendik Lisesi Eğitim Vakfı (PELEV) yönetimi  6 Temmuz Çarşamba günü Sahil PenCR  Kafe’de yerel basın mensuplarına bir kahvaltı verdi.

Vakfın tanıtımı sebebiyle organize edilen kahvaltılı basın toplantısına; Vakıf Başkanı Emekli Deniz Kıdemli Albay Binali Koç ve yönetim kurulu üyeleri; Pendik, Duyuru, Yerel Hayat, Gerçek Bakış, Anadolu Kent Haber, İstanbul gazetelerinin temsilcileri katıldı. 

Sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda, Başkan Binali Koç, PELEV yönetimini tanıtıp, PELEV’in misyonu ve vizyonunu anlattı.PELEV Başkanı Binali Koç “Vakfımız sadece iyilik eksenli ve eğitim odaklı faaliyetler yürütmektedir” dedi. Vakfımız okul donanımı, öğrencilere burs, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve üniversteye uzanan bir PELEV sistemi üzerinde çalışmaktadır. Öğrenciler için gençlik merkezi, öğretmenler için sosyal tesis gibi düşüncelerimiz var, şeklinde konuştu.

Toplantıda söz alan Yerel Hayat muhabiri Mustafa Telli, yeni yönetime başarılar dileyerek, Pendik lisesi mezunu olarak bu güne kadar hep Pendik Lisesinin yanında yer aldım, bundan sonra da emrinizdeyim dedi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan PELEV yönetimi kendilerini tek tek tanıtaralk; Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Pendik Belediyesi Başkanı Ahmet cin ve Pendik Lisesi Müdürü Halil Yıldız vakfımızın doğal üyesi hep birlikte el ele vererek Pendiklilere faydalı bir eğitim yuvası kazandırmanın peşindeyiz şeklinde konuştular.  

Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 

PELEV HAKKINDA 

Pendik Lisesi’nin ilk mezunlarından 39 kişinin 1993 yılında kurdukları vakıfın amacı; Pendik Lisesi’nin devamını, gelişmesini ve mezunları ile mensupları arasında sosyal dayanışmayı sağlayarak, Türk toplumunun kültürel, bilimsel ve sosyal gelişimine hizmet etmek, daha verimli ve yüksek düzeyde eğitim hizmetlerinin yerine getirilmesine katkıda bulunmak istiyoruz. Bu amaçla yolu Pendik Lisesinden geçen tüm öğrencilerimizle kucaklaşmalıyız şeklinde konuştular.

PELEV vakfın şu isimlerden oluşuyor: 

Binali Koç (Başkan), Muammer Eşsiz (1. Bşk. Yrd.), Hüsnü Erişman (2. Bşk. Yrd. ), Bahri Köseoğlu, Hasan Koç, Halil İbrahim Yiğit, Cemal Kınay, Pınar Yolver. 

Pendik merkezde faaliyet gösteren PELEV İletişim hattı: 0216 336 61 86 – 0533 382 40 30'dur

Mustafa telli