PENDEF, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı

PENDEF, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Muhteşem Bir Programla Kutladı

Furat Çevik’in Genel Başkanlığını yürüttüğü Pendik Dernekler Federasyonu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı, Pendik Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen muhteşem bir programla kutladı. Programda birlik ve beraberlik mesajı veren PENDEF Genel Başkanı Murat Çevik, “Allah rızası için çıktığımız bu yolda, elimizden gelen en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz. Daha güzel ve daha büyük etkinliklerle PENDEF’in gücünü herkese göstereceğiz, bizi izlemeye devam edin.” Şeklinde konuştu.

31 Ağustos akşamı düzenlenen Zafer Bayramı’nın anlam ve önemine uygun olarak hazırlanmış etkinliğe Belediye Başkanı Ahmet Cin ve belediye başkan yardımcıları Vahap Doğan ve Hakan Ögütcü başta olmak üzere, gaziler, milletvekilleri, siyasiler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, federasyona üye derneklerin başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

İÇERİĞİ İLE DOLU DOLU BİR ZAFER KUTLAMASI...

Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından protokol konuşmaları ve Tarihçi Sadeddin Özgür'ün günün anlam ve önemini belirten konferansı ile devam etti. PENDEF Başkanı Murat Çevik ve yönetim kurulu üyeleri ile eski federasyon başkanları ve AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram’ın, Muharip Gaziler Derneği üyesi gazilere plaket takdiminin de yapıldığı kusursuz organizasyonda, konuk sanatçı Mehmet Öndül konseri, Şehrin Şairleri Grubu Şiir Dinletisi, PEKSEM TSM Korosu Konseri ve Şef İlter Burak Kalay konseri ve TRT Sanatçısı Selma Geçer Konseri gerçekleştirildi.