PENDEF Ailesi, Tanışma ve İstişare Toplantısı’nda Buluştu

Murat Çevik başkanlığındaki Pendik Dernekler Federasyonu (PENDEF), tanışma ve istişare toplantısında buluştu. Duduzar Tesisleri sahibi Hüsamettin Elçi’nin sponsorluğunda gerçekleşen geniş kapsamlı toplantıda konuşan PENDEF Başkanı Murat Çevik, “Allah rızası için çıktığımız bu yolda insanımıza daha güzel hizmetler sunmanın gayretindeyiz. Bu gayretimizle resmi kayıtlara göre 38 olan üye dernek sayımızı 48’e çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen kongreyle göreve gelen Murat Çevik başkanlığında yenilenen kadrosuyla hızlı bir şekilde çalışmalarına başlayan PENDEF yönetimi, çeşitli etkinlik ve üyelerine sağladığı hizmetleriyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda PENDEF’in son etkinliği, 10 Ekim Salı akşamı yönetim kurulu ve yüksek istişare kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdiği geniş katılımlı tanışma ve istişare toplantısı oldu.

Duduzar Tesislerinde gerçekleşen toplantıya, federasyon üyesi dernek başkanları ve yöneticileri, yüksek istişare kurulu üyeleri, geçmiş dönem PENDEF başkanlığı yapmış Yaşar Saka, Ramazan Öztürk, Ziya Öncan, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atakan Yüce, Alpi Diş Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı ve PENDEF Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Murat Şahin, ev sahibi Hüsamettin Elçi ve basın mensupları katıldı.

 

ELÇİ, TAKDİR VE ALKIŞ TOPLADI

Toplantının açılış konuşmasını, buluşmanın ev sahipliği ve sponsorluğunu yapan Duduzar Tesisleri sahibi Hüsamettin Elçi yaptı. Elçi, yaptığı duygu yüklü konuşmasıyla davetlilerin takdirini ve coşkulu alkışını aldı.

PENDEF AİLESİ MURAT ÇEVİK İLE BÜYÜYOR…

Daha sonra söz alan PENDEF Genel Başkanı Murat Çevik, birlik ve beraberlik içerisinde daha ileriye, daha güzel hizmetlere mesajları verdiği konuşmasında, “Allah rızası için çıktığımız bu yolda, insanlarımıza hizmet için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Federasyonumuzun bünyesinde Türkiye’nin 7 bölgesinden il derneklerimiz mevcut. Görevi devraldığımız günden itibaren bir çok etkinlik gerçekleştirdik. Etkinliklerimiz artarak devam ediyor. Bunun yanı sıra yine göreve geldiğimizde resmiyette 38 olan üye dernek sayımızı su an Şu an için 48’e çıkarmış bulunuyoruz. Ayrıca 11 kişilik bir yüksek istişare kurulu oluşturduk. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım, Allah rızasını gözeterek yoğun bir tempo ile bu birlikteliğin Türkiye’ye örnek olması; birlik ve beraberliğimizin pekişmesi ve toplum yararına hizmetler üretmek için çalışıyoruz. PENDEF’i büyütmek ve daha etkin hale getirmek için çaba sarf ediyoruz.” Dedi.

BAŞKAN ÇEVİK, PENDEF BİNASI VE EĞİTİM BURSU İÇİN DESTEK İSTEDİ

Başkan Çevik, konuşmasının devamında, “Toplum yararına birçok projemiz mevcut. Tüm arkadaşlarımız üzerine düşen görevleri yerine getirmek için aşk ile emek sarf ediyorlar. Önümüzdeki süreçte belediyemizden federasyonumuzun kalıcı bir mekâna kavuşması için destek bekliyoruz. Bu konudaki görüşmelerimiz sonuç alıncaya kadar sürecek. Murat Çevik tek başına bir şey yapamaz. Her şeyi sizlerin desteği ve katkılarıyla hep birlikte yapacağız” ifadelerinde bulunarak, PENDEF’i kalıcı bir mekana kavuşturmak ve eğitim bursları verebilmek için tüm PENDEF ailesi ve gönül dostlarından destek istedi.

ATAKAN YÜCE, “PENDİK BELEDİYESİ OLARAK PENDEF’E DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Programın son konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcısı Atakan Yüce de, PENDEF’in Pendik’in en önemli kuruluşlarından biri olduğunu ve başkan Murat Çevik ile birlikte büyük bir atılım başlattıklarını söyleyerek, “Federasyonumuzun etkinliklerini, çalışmalarını memnuniyetle takip ediyoruz. Belediye olarak da bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vermeye gayret edeceğiz. Murat başkanımıza ve yönetim kuruluna tekrardan başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

ZİYA ÖNCAN, DEPREM BÖLGESİNDE İNŞA EDİLEN PENDEF KALICI KONUTLARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Toplantıda söz alan PENDEF Eski Başkanı olan ZONDEF Başkanı Ziya Öncan da, PENDEF olarak kendi döneminde başlayan ve bir kısmı genel kurul öncesi tamamlanan, bir kısmı da genel kurul sonrasına sarkan deprem bölgesinde gerçekleştirdikleri çalışmalar ve afet zedeler için yapılan kalıcı konutlarla ilgili bilgi paylaşımında bulunarak emeği geçenlere teşekkür etti.