PENDEF YÖNETİMİ, KAYMAKAM YILDIZ’A “HAYIRLI OLSUN” DEDİ...

Genel Başkanlığını Murat Çevik’in yürüttüğü PENDEF (Pendik Dernekler Federasyonu) Yönetimi, geçtiğimiz günlerde Pendik Kaymakamlığı görevine başlayan Mehmet Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

PENDEF Genel Başkanı Murat Çevik, çok sayıdaki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Pendik Kaymakamlığı’na atanan ve geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Mehmet Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlık makamında samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette PENDEF Genel Başkanı Murat Çevik ve yönetim kurulu üyeleri Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız’a yeni görevinde üstün başarılar dilerken; kaymakam Mehmet Yıldız da, Genel Başkan Murat Çevik ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.

Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız’a gerçekleştirdikleri hayırlı olsun ziyaretini sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımla duyaran PENDEF Genel Başkanı Murat Çevik, paylaşımında,

“PENDİĞİMİZE YENİ ATANAN SAYIN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ beyi makamında ziyaret ettik. Pendik Dernekler Federasyonu olarak, hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın kaymakamımıza nazik misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. İlçemize çok güzel şeyler katacağına eminiz ve Pendik Dernekler Federasyonu olarak kendisine başarılar diliyoruz.” İfadelerinde bulundu.