PENDEF başkanı Murat Çevik başkanlığında gerçekleşen ziyarette Türkkızılay Pendik şube başkanı Nurettin Beşinci ile bir araya gelerek, şube yönetimini tebrik edip, çalışmalarında başarılar dilediler.

Misafirlerini mennuniyetle karşılayan Türkkızılay Pendik şube başkanı Nurettin Beşinci, ziyaretten dolayı PENDEF yönetimine teşekkür edip, şube faaliyetleri hakkında çeşitli bilgiler verdi.

TÜRKKIZILAY, HEM ÜLKEMİZ HEM DE DÜNYA İÇİN DEĞERLİ BİR KURUMDUR

PENDEF Başkanı Murat Çevik ve beraberindeki yöneticiler ise, haftalarını kutlayarak başarılar diledikleri Kızılay Başkanı Nurettin Beşinci ve yönetimine, Türk Kızılayı’nın ülkemiz ve insanlık için önemine değinerek, “Kızılayımızın ülkemizde ve yurt dışında gerçekleştirdiği çalışmalar ve faaliyetleri büyük bir gurur ve takdirle takip ediyoruz. Doğal afetlerden kan ihtiyacının karşılanmasına, orman yangınlarından sağlık çalışmalarına kadar çok geniş bir hizmet alanına sahip Kızılayımıza vatandaşlarımızın güveninin ve desteğinin de her geçen gün arttığını da memnuniyetle gözlemliyoruz." dedi.

PENDEF OLARAK KIZILAYIMIZIN YANINDAYIZ

Kutlama ziyaretimiz vesilesiyle şunu ifade etmeliyim ki, PENDEF olarak ihtiyaç duyulan Kızılayımıza her noktada, her zaman her türlü desteği vermeye hazırız.” Şeklinde konuştu. Samimi bir sohbet havasında geçen ziyaret programı, karşılıklı iyi niyet temennileri ve çiçek takdiminin ardından günün anısına hatıra fotoğraflarının çekimiyle son buldu.