Pendik Belediyesine Tahsis Edilen Togg Pendik'te

Elektrikli ve akıllı tasarımıyla Togg T10X, Pendiklilerle buluştu.

Milli otomobil Togg, Pendiklilerle buluştu. Sergilenme alanına akıllı ve elektrikli araç Togg ile giriş yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin; “Otomobilimiz akıllı bir otomobil, donanımlı. Gurur duymamak mümkün değil. Ülkemize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerinde bulundu.


Elektrikli ve akıllı tasarımıyla Togg T10X, Pendiklilerle buluştu. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Çarşı’da yaptığı tur sonrasında vatandaşların yoğun ilgisiyle sergilenme alanına doğru yol aldı. "Anadolu Kırmızısı" renkli, 34 PB 2053 plakalı Togg T10X ile Kuşlu Park'a giriş yapan Belediye Başkanı Ahmet Cin, yaptığı konuşmada; “Milli aracımız Togg, bizlere dün itibarıyla teslim edildi. İlgi ve alakanız olduğu için bugün burada milli gururumuz Togg’u sergilemeye karar verdik. Buraya gelirken aracımızla bir tur attık. Hakikaten gurur duymamak mümkün değil. Aslında 'Türkiye Yüzyılı' çoktan başlamış. Otomobilimiz akıllı bir otomobil, donanımlı. Yarın da Ormanyolu Caddesi 2. Etap açılışında da kullanacağız, inşallah. Orayı da akıllı bir yol olarak tasarladık, akıllı aracımız TOGG ile akıllı yolumuzda gideceğiz. Ülkemize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerinde bulundu.
Togg otomobilinin önünde, Pendikli TV'den Samet Övüç'e de özel açıklamalarda bulunan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, makan aracı olarak artık Togg otomobilini kullanacağını söyledi.
Vatandaşlar gün boyu, Togg ile fotoğraf çektirdi.