Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız gazetemizi ziyaret etti

Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, YEREL HAYAT GAZETESİ'ni ziyaret etti. Gazetemiz Eğitim Danışmanı Mustafa Telli, Kaymakam Yıldız'ı kapıda karşıladı. 

 

Pendik yeni kaymakamı Mehmet Yıldız, Pendik'i daha yakından tanımak için; fırsat buldukça Pendik'i geziyor. Pendik Belediyesi, Siyasi partiler, Dernek ve Okulları gezen Kaymakam Yıldız, bu haftayı Pendikli gazetelere ayırdı.

20 Kasım 2023 Pazartesi günü YEREL HAYAT GAZETESİ'ni ziyaret eden Kaymakam Mehmet Yıldız, çalışanlarla; Pendik ve YEREL HAYAT GAZETESİ hakkında sohbet etti.

Yaptığımız sohbette Pendik Kaymakamı Yıldız:

Pendik ilçesinde görev yapmaktan son derece mutluyum. Buradaki birliktelik, aile ortamı beni çok etkiledi. Bu birliktelik basın mensupları arasında da mevcut. Böyle bir ilçede kaymakamlık yapmak herkese nasip olmaz. Bunun için ne kadar şükretsek azdır. Bir süre önce siz bize gelmiş, hayırlı olsun demiştiniz. Bu gün de biz size geldik. Çalışmalarınızı ilgi ve beğeni ile takip ediyorum. Pendik için faydalı ve güzel işler üretiyorsunuz. Sizi ve çalışma arkadaşlarınızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. şeklinde konuştu.

Çay eşliğinde gerçekleşen sohbete gazetemiz  Eğitim Danışmanı Mustafa Telli, Misafir kalemler Tuncay Oruç ve Zübeyir Tolga Çiler katıldı. Gazetemiz Eğitim Danışmanı Mustafa Telli, Kaymakam Yıldız'a gazetemizin özel bir sayısını takdim etti. 

 

Yerel Hayat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kubilay Öztürk'ün rahatsızlığı sebebiyle yer alamadığı ziyarette; gazetemizi temsil eden Mustafa Telli, Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız'a nezaketinden dolayı teşekkür edip, başarılar diledi.

Mustafa Telli

#pendik #kaymakam #mehmetyıldız #yerelhayat #mustafatelli #kubilayöztürk