Pendik Lisesi Boza Gününü kutlandı

Pendik Lisesi ve PELEV, Pendik Lisesi Geleneksel Boza Gününü kutladı

Pendik Lisesi, Pendik Süper Lisesi, Pendik yabancı Dil ağırlıklı Lise ve Pendik Anadolu Lisesi Geleneksel Boza Günü 24 Aralık 2023 Pazar günü Pendik Lisesinde gerçekleşti.

Pendik Lisesi konferans salonu, okul koridorları, sınıflar, öğretmen ve müdür odasında gerçekleşen kutlama programına: Pendik Lisesi'nde görev yapmış ve çalışan idareci ve öğretmenlerle, Pendik Lisesi mezunları ve öğrencileri katıldı.

Program: Cumhuriyetimizin kurucusu ve Başöğretmen Atatürk, ebediyete intikal eden Pendik Lisesi mensupları ve şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ile başladı.

İstiklal marşımızın okunması, protokol konuşmaları, 50. yıl mezunlarına belge sunumu, öğretmen ve öğrenci anıları ve boza ikramı ile devam etti.


Pendik Lisesi Müdürü Halil YILDIZ yaptığı kısa konuşmada; Pendik Lisesi öğretmeni ve öğrencisi olmanın farkının anlatıp, okulunun akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanındaki başarılarını söyledi.

PELEV Başkanı Binali KOÇ; PELEV çalışmaları hakkında bilgiler verip, mezunları vakfa üye olmaya ve etkinliklere katılmaya davet etti.