Pendikli Gençler İcat Çıkartıyor

PESİAD, Pendik Belediyesi ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen 'Pendikli gençler İcat Çıkarıyor' konulu Bilim ve Fikir Yarışma sonuçlandı, Ödüller sahiplerini buldu.

Pendik Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen ödül törenine; Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, PESİAD Başkanı A. Kadir Yılmaz, Teknopark Genel Müdürü Bilal Topçu, şube müdürleri, çevre okul müdürleri, öğretmen ve veliler katıldı.

Törende PESİAD Başkanı A. Kadir Yılmaz, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz kısa birer konuşma yaptı.

Konuşmacılar yaptıkları konuşmalarda: Büyük emek ve özveri ile bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz PESİAD, Pendik Belediyesi ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen Geleneksel “Pendikli Gençler İcat Çıkartıyor!” Bilim ve Fikir yarışmamıza ilgi gösteren, projesi ile katılan tüm öğrencilerimize, danışman öğretmenlerimize, jüri heyetinde görev alan PESİAD üyelerimize, öğretmenlerimize ve yarışmamıza sponsor olan üyemiz Siltaş Yapı Firma yöneticisi Murat Özdemir’e teşekkür ettiler.

Furın gezilmesini ödül töreni izledi. Törende ortaokul ve lise düzeyinde ilk dörde giren okullara 1.lik, 2.lik, 3.lük ve mansiyon ödülleri verildi.

Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, PESİAD Başkanı A. Kadir Yılmaz ve Teknopark Genel Müdürü Bilal Topçu'nun elinden ödül alan öğrenciler, yarışmayı hatıra fotoğraflarının çekimi ile noktaladılar.

mustafa telli