Pendikspor, Cumartesi günü Pendik'te Gençlerbirliği ile

Gençlerbirliği Karşısında Pendikspor'un Parolası: "Mutlak Galibiyet"
Spor Toto 1. Lig 22. hafta müsabakasında Pendikspor, Siltaş Yapı Pendik Stadyumu’nda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

Ligin son sırasındaki rakibine karşı galip gelmek isteyen Pendiksporlu futbolcular, müsabakaya Çınardere Tesisleri’nde yaptıkları idmanlarla hazırlanıyor.
Son olarak ligin 21. hafta müsabakasında İzmir deplasmanında Altay’ı 4-1 mağlup etmeyi başaran kırmızı beyazlılar, galibiyet serisi başlatmak için Gençlerbirliği müsabakasını da kazanmak istiyor.
28 Ocak 2023 Cumartesi günü 19.00’da Siltaş Yapı Pendik Stadyumu’nda oynanacak müsabakada tribünlerin tamamen dolması bekleniyor.
Müsabaka için açıklamalarda bulunan Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü şunları söyledi:
“Altay maçında iyi bir oyunla 4 gol atıp galip gelmeyi başardık. Şimdi sırada Gençlerbirliği var. Kendi evimizde galip gelmek ve galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Gençlerbirliği müsabakasına sanki şampiyonluk yolundaki bir rakibimizle karşılaşacakmış gibi hazırlanıyoruz. Ligin son sırasında 10 puanla bulunmaları çalışma azmimizi azaltmaz, aksine daha disiplinle çalışmamıza sebep olur. Şimdi bu anlayışla, her türlü maçta her türlü sonucun alınabileceği bu ligte, yolumuza emin adımlarla devam edebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”
Pendikspor, 28 Ocak 2023 Cumartesi günü 19.00’da Siltaş Yapı Pendik Stadyumu’nda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.