Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda ilk önce Pendikspor'un şampiyonluk öyküsünü anlatan kısa metrajlı bir slayt gösterimi oldu. 

Başkanlığını Pendikli işadamlarından Bülent Aydın'ın yaptığı Divan Kurulunun teşkili ile birlikte Yönetim Kurulu faaliyet raporu, Denetim Kurulu raporu ve gelir gider raporları okundu ve oylama ile kabul edildi. Yönetim ve Denetim Kurulları ayrı ayrı ibra edildi. Gelecek dönem bütçesi okundu ve kabul edildi.

Divan Kurulu Başkanı Bülent Aydın'ın nükteli yönetimiyle renk kattığı genel kurulda ilk konuşmacı olarak mikrofona davet edilen Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz, başkanlığı süresince yaptıkları çalışmalardan ve şirketleşme ile şampiyonluğu getiren başarıdan sözetti.

Pandemi döneminin herkes gibi kendileri için de zorlu bir süreç olmasına rağmen, şirketleşme ile birlikte yaptıkları gayretli çalışmalarla sezonu şampiyonlukla neticelendirdiklerini ifade ettti. Şampiyonlukta payı bulunan başta Belediye Başkanı Ahmet Cin ve birlikte görev yaptıkları yönetim kurulu arkadaşlarına ve şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür etti. Görevi zirvede devretmenin kendisi için ayrı bir mutluluk olduğunu belirten Başkan Şahinyılmaz, "Bundan sonrasında da yıllardır içinde olduğum Pendikspor'dan kopmayacağım. Gelecek yeni yönetim başkan ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum." dedi.

YÖNETİCİ ŞAMPİYONLUK KADROSU ÖDÜLLENDİRİLDİ

Genel kulula katılan Şampiyon Yönetim için hazırlanan kupalar ve futbolculardan imzalı şampiyonluk formaları sahnede Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve Mustafa Şahinyılmaz tarafından kendilerine takdim edildi.takdim edildi.

Gündem gereği Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve diğer kurullar için seçime gidildi. Tek liste ile seçime girildi ve oy birliği ile Atakan Yüce ve listesi seçildi.

YENİ BAŞKAN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ATAKAN YÜCE OLDU

Tek liste halinde gidilen genel kurulda Pendikspor Derneği Başkanı olarak görevlendirilen Pendik Belediye Başkanı Atankan Yüce, teşekkür konuşmasın kendisinin de görev yaptığı önceki yönetimle Pendikspor'u şampiyon yapan yönetimin başkanı Mustafa Şahinyılmaz ve yönetimine teşekkür ederek, "Bu yıl da daha büyük başarılar için gayretle çalışacağız" dedi.


Atakan Yüce'nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
YÖNETİM KURULU
1- Atakan Yüce
2- Ali Arslankılıç
3- Aytaç Odabaş
4- Erdem Yağcı
5- Ertan Yurtseven
6- Hüseyin Bayram
7-İsmail Kansu
8- Kadir Karakoç
9-Murat Demiray
10-Murat Özdemir
11-Onur Durası
12-Özcan Efekler
13-Recep Yesilyurt
14-Serkan Özer
15-Sirvet Küçükakyüz
16-Süleyman Genç
17-Umut Karadaş
18-Yunus Şahin
19-Yüksel Özçam

NOKTAYI BAŞKAN CİN KOYDU

Genel kurulda son konuşmacı Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin oldu. Başkan Cin, Pendikspor'u şampiyon yapan eski yönetime teşekkür edip, yeni yönetime başarılar diledikten sonra spora ve Pendikspor'a dair ilçeye yaptıkları yatırımlardan söz etti. Pendikspor'un şirketleşme sürecindeki başarı ve belediyle uyumlu çalışmalardan söz eden Başkan Cin, Antreman sahası, Kamp merkezi ve stad yenilenmesi ile ilgili çalışmalar ile birlikte yeni stad çalışmalarının da devam ettiğini ifade etti.

Genel Kurul yeni yönetiminin divan heyetiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.