Çınardere Tesisleri’nde hazırlıklara başlayan Pendiksporlu futbolcular, Teknik Direktör Osman Özköylü ve ekibinin direktifleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

 

Üst üste gelen futbolcu sakatlıklarına da çözüm üretmeye çalışan Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Adanaspor müsabakasına ilişkin şunları söyledi:
“Adanaspor maçına hazırlanıyoruz. Artık Samsun maçını unutmamız lazım. Kötü oynadığımız bir maçtı. Kötü bir günümüze denk geldi. Önümüzde bu mağlubiyeti telafi etmemiz gereken bir maç var. Biz Adanaspor maçına mevcut oyuncularımızla hazır bir şekilde gideceğiz. Sakatlıktan dönen oyuncularımızın takım antrenmanı eksiklikleri olsa da, en azından elimizde alternatif oyuncularımız var anlayışıyla hareket edeceğiz. Biz mutlaka Samsunspor maçının telafisini yapmak istiyoruz. Tekrar galibiyet serisi yakalamak adına bir başlangıç olsun istiyoruz. Adana maçından iyi bir sonuçla, galibiyetle dönmek istiyoruz.”

Pendikspor’un tecrübeli hocası, son haftalarda yaşanan sakatlıklara ilişkin de konuştu. Özköylü;
“Geçtiğimiz Samsunspor maçı öncesi, Erdem’in antrenmanda sakatlanması bizim için gerçekten çok olumsuz etki yarattı. Takımın da moralini bozdu. Çünkü Kaptan Erdem bizim için çok değerli, çok önemli bir oyuncu. Sahada olması hem performans anlamında, hem lider oyuncu olması anlamında takımı olumlu yönde etkiliyor. Biz Samsunspor maçına başladık, maçın daha ikinci dakikasında Hasan Hatipoğlu sakatlandı. Altmış dakika sakat sakat oynadı. Şimdi kontrolleri yapıldı. Hasan yaklaşık 4-5 hafta takımla olamayacak. Yine maçın beşinci dakikasında, Erdem’in yerine ilk 11’de oynattığımız Samet sakatlandı. Sakatlıklar öyle üst üste geliyor ki yani çok beklenmedik, darbeye bağlı sakatlıklar oldu. Tabii bunlar takım içerinde bize bazı problemler yaşattı. Alternatif oyuncular açısından problem yaşattı. Bu hafta itibarıyla Erdem yaklaşık iki hafta aramızda olamayacak, Ali Han belki 2-3 ay bizimle olamayacak, Samet’in sakatlığı yaklaşık 3-4 hafta sürecek gibi duruyor. Çok şükür Muhammed Akarslan sakatlıktan döndü, takımla çalışmaya başladı. Kappel tekrar aramıza katıldı. Bu aralar gerçekten üzerimizde çok büyük talihsizlik var. İnşallah bu sakatlıklar son olur. Şimdi artık tabii ki böyle bir atmosfer içerisinde Adanaspor maçına hazırlanıyor ve semte galibiyetle dönmek istiyoruz.” dedi.

Müsabaka öncesi Pendikspor 18 puanla 5. sırada yer alırken, ev sahibi Adanaspor ise 11 puanla 14. sırada yer alıyor.