PESİAD, İTO BAŞKANI ŞEKİP AVDAGİÇ’İ AĞIRLADI

Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği PESİAD, yaklaşan İstanbul Ticaret Odası (İTO’ seçimleri dolayısıyla “İTO Özel Paneli” ile toplandı.

Panelde konuşan PESİAD Başkanı Kadir Bayram İTO seçimlerinde PESİAD olarak Şekip Avdaviç’i desteklediklerini açıklarken; Avdagiç de, İTO seçimlerinin ülkemiz, İstanbul ve Pendik için önemine vurgu yaparak PESİAD üyelerinden seçimler için destek istedi.

PESİAD, İTO seçimleri dolayısıyla İTO Başkanı Şekip Avdagiç’in konuk olduğu  “İTO Özel Paneli” ile toplandı. Toplatıya Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, PESİAD Başkanı A. Kadir Bayram ve PESİAD ve GençPESİAD üyesi çok sayıda sanayi ve iş adamları, siyasi parti temsilcileri ve Pendikli yerel basın mensupları katıldı.

PESİAD OLARAK İTO SEÇİMLERİNDE ŞEKİP AVDAGİÇ’İ DESTEKLİYORUZ

PESİAD konferans salonunda gerçekleştirilen panelin açılış konuşmasını yapan PESİAD Başkanı A.Kadir Bayram, PESİAD çalışmaları hakkında bilgi vererek, “PESİAD olarak yeni sezona yeni kazanımlarla ve büyük bir heyecanla başladık. Bu gün ise İTO seçimleri dolayısıyla Onur Kurulu Üyemiz olan İTO Başkanımız Şekip Avdagiç’i ağırlıyoruz. Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği PESİAD olarak İTO seçimlerinde Başkan Şekip Avdagiç’e destek vereceğiz. İTO Başkanımız onur kurulu üyemiz Şekip Avdagic’e Kasım ayında yapılacak olan Başkanlık seçiminde başarılar diliyor, panelimize katılımlarından dolayı da teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.