Psikolojik Danışmanlar Üsküdar'da

İstanbul Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanları İstişare Toplantısı Üsküdar'da organize edildi.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şubesi uhdesinde Üsküdar Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nce organize edilen; Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanları İstişare Toplantısı Üsküdar Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda gerçekleşti.

15 Ekim Salı günü gerçekleşen toplantıya: İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, RAM müdürleri, rehber ve psikoojik danışman öğretmenler katıldı.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür’ün açılış konuşmalarıyla başlayan iştişare toplantısında sabah ve öğlen olmak üzere iki oturum yapıldı.

Birinci oturumda: “İyilik Hali” Atölye çalışması, ikinci oturumda: “Akran Nezaketi Çalışma Grubu” çalışmaları ve kararların alınması yer aldı.

Üsküdar'da gerçekleşen İstişare Toplantısında: Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanlarının katkılarıyla, akran nezaketinin tüm eğitim kurumlarında yaygınlaştırılması kararı alındı.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan ev sahibi Üsküdar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Uzm.Psi.DAN. Esra Betül ERGÜL; İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür'e, RAM müdürlerine, rehber ve psikoojik danışman öğretmenlere ve ev sahibi Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu müdürlüğüne teşekkür etti.

Mustafa telli

#üsküdar #üsküdarRAM #MuratMücahitYentür #EsraBetülERGÜL