RAUF DENKTAŞ DEPREMZEDELERİN UMUT IŞIĞI OLDU

Pendik Rauf Denktaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, demremzede kardeşleri için oyuncak üretiyor.

Pendik Rauf Denktaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi genç kızlar, Çocuk Gelişimi Bölümü öğretmenleri nezaretinde kendi el emekleri ve göz nurları ile depemzede küçük kardeşlerinin acılarına ortak olmak ve yüreklerini ısıtmak, için her gün yüzlerce oyuncak üretiyor.

Ürettikleri her oyuncakla depremzedelere umut olan Pendik Rauf Denktaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, depremzedelere "Siz bizim kadedeşimizsiniz, biz sizin ablanızız, korkmayın, biz buradayız" diyorlar.

Çalışmaları yerinde inceleyen Okul Müdürü Nergis Tozan; bölüm öğretmenleri Şakire Selcen Yüce, Sibel Yenigün Kapan, İpek Düzel ve Fatma Binay ile bölüm öğencilerine teşekkür etti.

Müdür Tozan, yaptığı kısa konuşmasında: Türkiye Edirne'den Kars'a kadar bir birine kenetlenmiş büyük bir ailedir. Biz de ailenin bir okulu olarak depremzede çocuklarımıza sahip çıkıyoruz. Bize destek olan Pendik Kaymakamımız sayın Dr. Hülya Kaya'ya, Pendik Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Cin'e, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Aytekin Yılmaz'a Şube müdürümüz Sayın Avni Er'e, sponsorlarımıza, siz öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum dedi.

 

Mustafa telli

pendik  #dr.hülyakaya #raufdenktaş #pendikilçemillieğitim #haşimçakmak #avnier #mustafatelli