Rauf Denktaşlılar Çanakkale Zaferini kutladı

Pendik Rauf Denktaş Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi 18 mart Çanakkale Zaferini kutladı. Okul salonunda gerçekleşen kutlama törenine: okul müdiresi Nergis  Tozan, müdür yardımcıları, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Edebiyat Öğretmenleri Betül Sağır, Fulya Yüksel  Bıyık ve Betül Deniz Karakuş yönetiminde gerçekleşen kutlama töreninde: saygı duruşu, İstiklal marşı, konuşma, şiir, tiyatro, orotoryo, video gösterimi yer aldı.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşda bulunan Rauf Denktaşlılar hep birlikte İstiklalimizin simgesi istiklal marşımızı okudular.

Tüylerimizi diken diken eden, her bir anı vatan ve millet sevgisiyle dolu heyecan ve duygu yüklü programda Tarih öğretmeni Esra Yıldız'ın konuşmasını şiir okumaları izledi. Kınalı Ali tiyatro oyununda göz yaşları sel oldu. 1915'de Çanakkale muhaberelerinin yapıldığı yerde doktor olarak çalışan Doktor Tarık Nusretin canlı anlatımı ile zirve yapan program; orotoryo ve Çanakkalşe destanı ile devam etti.

 

Okul Müdiresi Nergis Tozan, programda görev alan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.  

Mustafa Telli

#pendik #raufdenktaş #pendikmem #fulya yükselbıyık #mustafatelli