Belediye Başkanı Ahmet Cin’in kıydığı nikahla dünya evine giren genç çiftin nikah şahitliklerini Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Anadolu Başsavcısı Sıddık Ilgar, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya, PESİAD Başkanı Kadir Bayram, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı yaptı.

Aile fertleri, yakın akrabaları ve sevenlerinin iştirakiyle yoğun bir katılıma sahne olan nikah merasiminde Recep Tayyip ve Elif Yüce çiftinin nikahını kıyan belediye başkanı Ahmet Cin ve nikah şahitleri, yaptıkları kısa selamlama konuşmalarıyla genç çifte bir ömür boyu sürecek mutlu ve huzurlu bir evlilik dilediler.

Nikah şahitleri arasında yer alan Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız da bir ömür boyu mutluluklar temennisiyle yaptığı kısa bir selamlama konuşmasının ardından evlilik cüzdanını “Recep Tayyip zaten bizden” diyerek, Elif Yüce’ye takdim etti.

Nikah öncesi davetli misafirlerini kapıda karşılayan Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atakan Yüce, nikah töreni sonrası sosyal medya hesabından “Bu mutlu günümüzde bizzat teşrif ederek bizi onurlandıran, telefonla arayarak tebrik eden, mesaj atan, sosyal medyadan tebrik eden ve selam gönderen tüm dostlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olusun teşekkürler. “ ifadeleriyle yaptğı paylaşımla nikah merasimlerine katılan tüm akraba ve gönül dostlarına teşekkür etti.