Saldırı olayıyla dünyaya rezil olduk,

Trendyol Süper Lig'de Ankara'da oynanan Ankaragücü Çaykur Rizespor maçının bitiminden sonra Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırması ve yumruklaması dünya basınında geniş yankı buldu.

DAILY RECORD - TÜRK HAKEM, BAŞKAN TARAFINDAN YUMRUKLANDI
"Süper Lig karşılaşması kaosa sürüklenirken Türk hakem, Ankaragücü başkanı tarafından yumruklandı ve hakem yere düşürüldü. Halil Umut Meler, Rizespor'a karşı oynanan dramatik maçın ardından yaşanan çirkin olaylarda saldırıya uğradı. Süper Lig karşılaşması kaosa sürüklenirken Türk hakem Ankaragücü Başkanı tarafından yumruklandı ve hakem yere atıldı. Halil Umut Meler, Rizespor karşısında dramatik bir finalin ardından yaşanan çirkin olaylarda saldırıya uğradı. Bu olay bitiş düdüğünün ardından büyük bir tepkiye yol açtı. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca sahaya girdi ve düdük çalan Halil Umut Meler'in sol gözüne sağ eliyle bir yumruk vurdu. Hakem çime çarptıktan sonra bile, başkan ve başka bir kulüp yetkilisi olduğu anlaşılan kişi kendini korumaya çalışırken tekmelendi."

O JOGO - TÜRK FUTBOLUNDA ŞOK: HAKEM, BAŞKAN TARAFINDAN YUMRUKLANDI
"Bunlar Türkiye'den bize ulaşan şok edici görüntüler. Portekizli Pedrinho'nun oynadığı Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Rizespor ile 1-1 berabere biten karşılaşmanın ardından hakem Halil Umut Meler'e yumrukla saldırdı."

ONEFOOTBALL - ANKARAGÜCÜ - RİZESPOR KARŞILAŞMASININ ARDINDAN KULÜP BAŞKANI HAKEME SALDIRDI
"Ev sahibi Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Ankaragücü'nde başkan, FIFA hakemi Halil Umut Meler'e saldırdığı görüntüler internette ortaya çıktı. Faruk Koca, maçın bitiş düdüğü çaldıktan sonra hakeme yumruk atarken, büyük bir oyuncu ve personel grubu hakemin etrafında toplandı. Maçın bitiş düdüğünün çalmasından hemen sonra Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın sahaya çıkıp hakemle yüzleşmesi ortalığı karıştırdı. Koca'nın hemen Meler'in yanına koştuğu ve hiç tereddüt etmeden hakemin suratına yumruk attığı açıkça görüldü. Hakem yere yığılırken, bazı personeller onu daha fazla saldırıdan korumak için etrafını sardı. Ancak hakem yerdeyken tekmelendi."

MUNDO DEPORTIVO: SIRA DIŞI! ANKARAGÜCÜ BAŞKANI HAKEME YUMRUK ATTI
"Sıra dışı: Ankaragücü başkanı hakeme yumruk attı! "Türk takımının başkanı Faruk Koca, takımının Rizespor'a karşı oynadığı maçın sonunda hakeme saldırmak için sahaya indi."