Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkıları Söyleriz

Pendik Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu “Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkıları Söyleriz” başlığı altında, 12 Ocak Perşembe akşamı saat 19.30’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bir konser gerçekleştirdi.

Koro Şefliğini Sanatçı Pınar Dilek Yılmaz’ın, sunuculuğunu Nurdan Sezer’in yaptığı konsere ilgi yoğun oldu.

Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu ‘nun konserinde, sahnede performans sergileyen sanatçılara salondaki seyirciler de sık sık eşlik etti. Bu konser sahne ile salonun kaynaştığı özel bir program olarak hafızalarda yer aldı.

Koro halinde performans sergileyen halk eğitim merkezi solistleri her şarkıdan sonra ve hatta şarkı aralarında dakikalarca alkışlandılar.

Şarkıların düzenlemeleri, çok sesliliği ve nüansları sergilenen performansın niteliğini üst düzeye çıkaran unsurlar olarak dikkat çekti.

Programa katılan Kaymakam Dr. Hülya Kaya da koro üyelerini teker teker tebrik etti. Pendik Halk Eğitim Müdürü Turan Genç de koro üyelerine ve Koro Şefi Pınar Dilek Yılmaz’a başarılı performanslarından dolayı teşekkür etti.

Etkinlik ile ilgili bir değerlendirme yapan Koro Şefi Pınar Dilek Yılmaz; “Konuklarımıza iyi bir program hazırlamak için ekip olarak çok çalıştık.  Bunun karşılığını da yürekten alkışlarla almak bizi mutlu etti. Kaymakamımız Sayın Dr. Hülya Kaya’nın da özel ilgisi bizi onurlandırdı. Ekip olarak güzel işlerin altına imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.