ŞEHRİN ŞAİRLERİ YALOVA’DA 

Şehrin Şairleri Şiir Grubu’ geçtiğimiz Cumartesi günü Yalova Merkez Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda bir şiir dinletisi verdi.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın davetlisi olarak Yalova'ya giden Pendikli Şehrin Şairleri, Türk ve dünya edebiyatının seçkin şairlerinin şiirlerinden örnekler sundular. 

Dinletiye: Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Pendik Belediyesi Meclis Üyesi Hayriye Uyanık, Pendik Batı Mahallesi Muhtarı Hülya Büyüktopçu, Esnaf Kadınlar Derneği Başkanı Emine Topal, İstanbul Pendik Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şefika Yazıcı ve Yalovalı şiir severler katıldı.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya yaptığı konuşmada; “Kalbimin yarısını Pendik’te bırakmışım gibi hissediyorum. Çünkü bu samimiyetiniz, dostluğunuz her zaman kalbimde kalacak. Bugünkü buluşmamız da dostluğumuzun devam edeceğinin bir göstergesiydi. Pendik’te 3 sene kaldım ve dolu dolu geçti. Bugün sizleri burada misafir etmekten büyük onur duyduk. O güzel kalbinizle okuduğunuz şiirlerle kalbimizi ısıttınız, bize umut verdiniz. İnşallah biz de buna benzer bir çalışmayı burada yapmak istiyoruz. Şiirleri o kadar güzel okudunuz ki her biri ile kalbimize dokundunuz. Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. Gayretleri ve emeği için Metin Bey’e de çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Şiir dinletisi ile devam eden program konserle sona erdi.