SEMİHA ŞAKİR'DE TÜBİTAK PROJE SERGİSİ AÇILDI

KARTAL SEMİHA ŞAKİR ANADOLU LİSESİNDE TÜBİTAK 4006 PROJE SERGİSİ AÇILDI.

06.05.2024 Pazartesi günü Kartal Semiha Şakir Anadolu Lisesi bahçesinde organize edilen Tübitak 4006 Proje Sergisine Kartal kaymakamı Edip ÇAKICI, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, çevre okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda; açılış konuşıı, halkoyunları göstersi, serginin gezilmesi, ikram ve hatıra fotoğrafının çekimi yer aldı.

Okul Müdürü Fatih BALOĞLU yaptığı konuşmada: Semiha Şakir Anadolu Lisesi olarak tübitak 4006 Bilim fuarı ile bilimin ve bilimsel çalışmaların öğrencilerimiz tarafından benimsenmesini, bilimin günlük hayatımız ile ilişkilendirilmesini, araştırma tekniklerinin, bilimsel raporlamanın ve bilimsel sunum becerilerinin öğrencilerimize kazandırılmasını, Öğrencilerimizin yarışma ve rekabet baskısı olmadan bilimin eğlenceli taraflarını keşfedebilmelerini, gerçek hayatımızdaki soru ve sorunlara öğrencilerimiz tarafından uygulamalı ve yaşayarak çözümlerin  bulunmasını amaçlamaktayız, dedi.

Kartal Kaymakamı Edip ÇAKICI ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ Öğrencilerin danışman öğretmenler ile hazırlamış olduğu projeleri gezerek öğrencilerden bilgi aldı. Kaymakam ÇAKICI yaptığı kısa konuşmada; sergiyi beğendiğini ifade ederek, okul yöneticilerine. Proje danışman öğretmenlerine ve öğrencilere teşekkür etti.

Mustafa telli

#semihaşakir #millieğitim #sergi #kartal #fatihbaloğlu #mustafatelli