Sivas Valisi Yılmaz Şimşek Pendik'teydi


Daha önce Pendik Kaymakamı olarak görev yapmış bir isim olan ve Pendikliler tarafından çok sevilen Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Pendik’te bir takım ziyaretlerde bulundu.

Pendik Kaymakamlığını ve Pendik Sivaslılar Derneği’ni ziyaret eden Vali Şimşek, Pendik’te yaşayan vatandaşlar ile hasret giderdi.


Pendik Kaymakamı olarak görev yaptığı sırada Vali olarak terfi alan Yılmaz Şimşek, şuan Sivas Valisi olarak görevine devam ediyor. Zaman zaman bazı vesilelerle İstanbul’a gelen Vali Yılmaz Şimşek, bu seferki gelişinde Pendik ilçesini de ziyaret etti. Önce Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız ile görüşen Vali Şimşek, Pendik Kaymakamlığında Antalya Gazipaşalı hemşehrisi ile Pendik üzerine konuştu.
Daha sonra Pendik Sivaslılar Derneği’nin davetiyle ilçemizdeki Sivaslılar ile buluşan Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, hem dernek binasındaki konuşmasında hem de davet toplantısındaki konuşmasında Pendik ilçesi ile Sivas’ın ortak özelliklerine değindi.
Pendik Sivaslılar Derneği Başkanı Fatih Yıldız, davetlerine icabet ettiği için Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’e ve Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız’a teşekkür etti.