Temiz Pendik Temiz Dünya

Pendik Rauf Denktaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Temiz Pendik Temiz Dünya Projesini” başlattı.

Pendik sahilde yer alan Atatürk Anıtı ve Pendik kuşlu Park’ta yer alan Atatürk maskı şimdi daha güzel.

Pendik Rauf Denktaş Meslek Lisesi grafik ve fotoğraf öğretmeni Oktay Keller koordinatörlüğünde, Rauf Denktaşlı öğrenciler, Pendik te yer alan anıt, park ve bahçeleri temizlediler. Temiz Pendik Temiz Dünya Projesi kapsamında gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, park ve bahçelerde oturan insanlara temizlik konusunda bilgi vererek, temiz bir dünyada yaşamanın önemini anlattılar.

Projede;  Sıla Duman, Tuğba Ayrancıoğlu, Yusuf Şalcı, Rabia Özdemir, İlayda Aydoğan, Edanur Yücel, Buse Özcan, Mert Baş, Hanım Şencan, Kübra Taş, Rümeysa Durmuş, Tuğçe Akbaş, Fatih Tatlıses, Emre Baysal, Gülsüm Kuru, Miray Danışman, Şeyma Göçmen, Beren Türkel, Kadir Rezzak görev aldı. Öğrenciler proje kapsamında Pendik Sahilde ve Kuşlu Park’ta yer alan Atatürk Maskını ve Atatürk Anıtı tepeden tırnağa sıcak su ve deterjan ile temizlediler. Temizliğe büyük bir özen gösteren öğrenciler, bu davranışları ile Atatürk’e olan sevgi ve saygılarını göstermiş oldular.

Okul Müdürü Nergis Güler, projede görev alan Oktay Keller ve öğrencileri kabul etti. Müdür Güler, kabulde yaptığı konuşmada: "Pendik temiz ve bakımlı bir kent, yöneticilerimize ve Pendiklilere teşekkür ederiz. Biz çevrenin önemine dikkat çekmek için bu projeyi hazırladık, siz de projeyi hayata geçirdiniz. Çok faydalı ve güzel bir iş yaptınız, diyerek, öğrencilere teşekkür etti.

Mustafa Telli

#raufdenktaş #nergistozan #oktaykeller #pendik