Tuncay Oruç Cevizli Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne atandı

Kartal Fatma Aliye Meslki ve Teknik Lisesinin çalışkan, başarılı ve sevilen  Müdürü Tuncay Oruç, Kartal Cevizli Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne müdür olarak atandı.

TUNCAY ORUÇ KİMDİR?

1970 yılında Bayburt´ta doğdu. İlkokulu Kartal Zekeriya Güçer İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Kartal İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1994 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde lisans eğitimini, 1998 yılında Marmara Üniversitesi İktisat Anabilim dalında tezli yüksek lisans, 2013 yılında Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi dalında yüksek lisans programlarını tamamladı.

1995 yılında Balıkesir Ayvalık Sakarya İÖO´nda öğretmenliğe başladı. İstanbul Kartal Ülkü Bora İÖO, Eczacıbaşı İÖO, Sabri Taşkın İÖO´nda öğretmenlik yaptı.

Sancaktepe Sabedin Türker İÖO, Sancaktepe HEM, Atalar MTAL´de idarecilik yaptı.

2013´de Soğanlık İHO´nda kurucu müdürü olan Tuncay Oruç, 2014'de Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürülüğünde Şube Müdürülüğü olarak görevlendirildi. 17 Aralık 2014 yılında Fatma Aliye'ye müdürür olarak atandan Tuncay Oruç 27.07.2023 günü kartal Bekir Topaloğlu İmam Hatip ortaokuluna müdür olarak atandı.

Mustafa Telli

#tuncayoruç #kartal #bekirtopaloğluimamhatip