TÜRKİYE FERDİ BOKS ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

TÜRKİYE BÜYÜK KADINLAR FERDİ BOKS ŞAMPİYONASI DARICA’DA FİNAL MAÇLARIYLA SONA ERDİ.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Darıca Belediyesi ve Türkiye Boks Federasyonu ile birlikte düzenlenen Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası tamamlandı. 33 ilden 119 kadın sporcunun katıldığı şampiyona da dereceye girenlere madalyaları takdim edilirken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, öneli bir turnuvaya ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduğunu belirtip madalya kazanan sporcuları tebrik etti.

Spor şehri Darıca, dev bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Darıca Belediyesi ve Türkiye Boks Federasyonu ile birlikte düzenlenen Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, büyük bir coşkuyla sona erdi. Eray Şamdan Spor Salonu’nda 12 sıklette gerçekleştirilen şampiyonada 33 ilden 119 kadın sporcu katıldı.

FİNALDE ENES RÜZGARI

Ringlerde oldukça çekişmeli müsabakalar yaşanırken finalde Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün sporcusu olan Avrupa Boks Şampiyonu Samet Gümüş ile Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün down sendromlu özel sporcusu Enes Şahin ringe çıkarak gösteri maçı yaptı. Oldukça renkli görüntüleri yaşandığı maçta özel sporcu Enes Şahin, şampiyon boksörü nakavt ederek maçı kazandı. Aynı zamanda TRT ekranlarında da canlı yayınlanan Gösteri maçı izleyenlere de duygusal anlar yaşattı.

DARICALI SPORCU 3. OLDU

Darıca Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ve 33 ilden 119 kadın sporcunun ringe çıkarak madalya için mücadele ettiği Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün sporcusu Güler Deniz Topuz da final heyecanı yaşattı. Finalde mücadele eden Güler Deniz Topuz 57 kiloda üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.