TÜRKİYE KAMU-SEN MİSAFİRHANESİ  AÇILDı

Memur sendiklarımızdan biri olan Türkiye Kamu Sen İstanbul'da bir misafirhane açtı.

Açılış sonrası gazetemize konuşan İstanbul 2 nolu Şube Başkanı Halil İbrahim Çakmak şöyle dedi:

Kamu -Sen İstanbul misafirhanemiz yoğun bir katılımla, Kuran-ı Kerim okunarak ve dualarla açıldı. Türkiye Kamu-Sen’in İstanbul’da artık milli ve yerli bir mülkü vardır. Başta İstanbul’un Anadolu Yakası’na olmak üzere bütün illerimizde misafirhanelerin yapılması temennisiyle, Türk Milleti’ne ve camıamıza hayırlı olsun.

Geçtiğimiz yıl temelini attığımız Türkiye Kamu-Sen İstanbul misafirhanemizin açılışını coşku ve heyecanla gerçekleştirdik.
40 ODA, 90 YATAK VE KONFERANS SALONU HİZMETE GİRDİ.


İstanbul misafirhanemiz toplamda dokuz kattan oluşurken, 90 yatak kapasitesi ve 40 oda olarak planlandı.
Toplantı ve seminer faaliyetleri de binamız içinde düşünülürken, 83 kişilik konferans salonumuzda bir çok etkinlikte yapılabilecek.
Geleneksel Türk misafirperverliğinin en iyi şekilde sunulmasının hedeflendiği misafirhanemizde konaklayacak olan misafirlerin vakitlerini verimli, konforlu bir şekilde geçirmeleri amaçlanırken, misafirhanemizin planlamasında, hem yenilikçi, aynı zamanda kültürel dokularına bağlı bir tasarım konsepti geliştirildi.
Konfor ve rahatlığın her adımda düşünüldüğü misafirhane binamızın teşkilatımıza, üyelerimize, kamu görevlilerimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

#kamusen #halilibrahimçakmak #hanefibostan #mustafa telli