Uluslararası Pendik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Harezmi Projesi Başladı

Pendik Zübeyde Hanım İlkokulu, Öğretmen İbrahim Öztürk İlkokulu, Şehit Piyade Er Ayhan Kasımoğlu İlkokulu, Yıldırım Beyazıt ilkokulu, Ahmet Kutsi Tecer ilkokulu, Mustafa Karuşağı İlkokulu, Şule Yüksel Şenler Kız İmam Hatip lisesi, Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi, sabahattin Zaim İmam Hatip Ortaokulu ve Prof. Dr. Muhammet Tayyip Okiç İmam Hatip lisesi projeye ortak oldu.

Proje kapsamında Fizik, kimya, İngilizce Görsel sanatlar ve Bileşim teknolojileri öğretmenleri: Türk öğencilerin yabancı öğrencilerle birliklte yaşama konulu bir proje geliştirdiler.

21 Aralık 2022 Çarşamba günü Uluslararası Pendik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleşen açılış törenine: Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Avni Er, Okul Müdürü Bekir Akman, Harezmi Pendik Koordinatörü Seda Gedik, proje ortağı okulların müdür ve proje öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.

Proje kapsamında Uluslararası Pendik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri: Mısır, Sudan, Kırgısistan, Kazakistan, Bosna - hersek  gibi yabancı öğrencilerle nasıl daha iyi iletişim kurar, nasıl daha iyi anlaşır, nasıl daha iyi arkadaşlık yapar ve nasıl yardımlaşabilir konusunu tartıştı.

Tartışmada: Sevgi, anlayış ve fedakarlığın tüm zorlukları yeneceği vurgulandı.

Mustafa Telli

#uluslararası #imamhatip #pendik #bekirakman #mustafatelli