Üsküdar Ram'dan Dijital sorunlar ve çözümleri

Üsküdar Rehberlik ve Araştırma Merkezi "Dijital Çağda İyi Olma Hali ve Bağımlılıkları Önleme Sempozyumu" oganize etti.

 

6 mart 2024 çarşamba günü Üsküdar Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferas salonunda gerçekleşen sempozyuma: İstanbul İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Gülşen ÖZER, Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Durmuş  ÜMMEt, Dr. Merve MAMACI, Prof. Dr. Cemil Onur NOYAN, Prof. Dr. Tayfun UZBAY, Dr. Özlem Özden TUNCA, İstanbul'un 39 ilçesinde görev yapan Ram müdürleri, kurum müdürleri, ile psikolojik danışman ve rehber öğretmenler katıldı. 

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına, Üsküdar Rehberlik Araştırma Merkezi koordinasyonuyla gerçekleşen: Dijital çağın getirdiği zorluklar ile baş etmeyi ve bireylerin iyi olma halini arttırmayı amaçlayan "Dijital Çağda İyi Olma Hali ve Bağımlılıkları Önleme, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri Sempozyumu" iki oturumda yapıldı.

Üsküdar Rehberlik ve Araştırma Merkez Müdürü Esra Betül ERGÜL'ün açılış konuşmasıyla başlayan programda İstanbul İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Gülşen ÖZER, Doç. Dr. Durmuş ÜMMET, Dr. Öğr. Üyesi Merve MAMACI: Dijital çağın ortaya çıkardığı zorluklar ile başetmek, bireylerin iyi olma halini arttırmak ve bağımlılıkları önleme konusunda bilgi paylaşımı ve deneyim aktarımında bulundu.

Panelde: Panalist Prof. Dr. Cemil Onur NOYAN, Prof. Dr.T ayfun UZBAY ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem Özden TUNCA konu hakkındaki görüşlerini paylaştı.

500 kadar katılmcının yer aldığı akademik program soru ve cevaplarla devam edip, hatıra fotoğraflarının çekimi ile sona erdi.

Mustafa Telli

#ram #üsküdarram #panel #esrabetülergül #mustafatelli