ÜSKÜDAR'DA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI

KISIKLI MÜSLİM TÜRKAN VARIŞ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİMİZİ HİZMETE AÇTIK
Kısıklı Mahallemizde hayırsever Varış ailesinin büyük katkılarıyla yapımını hızla tamamladığımız Kısıklı Müslim Türkan Varış Aile Sağlığı Merkezimizin açılışını 25 Nisan tarihinde gerçekleştirdik.

Açılış törenimize Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir ve mahalle sakinleri katıldı.

Başkanımız Hilmi Türkmen açılışta yaptığı konuşmada, “Üsküdar’da ısrarla üzerinde durduğumuz bazı konular var. Sağlık bunlardan biri. Herkesin nitelikli, eşit ve uygun bir şekilde sağlık hizmetlerine kavuşabilmesi bizim için öncelikli bir mesele ve bu da elhamdülillah hükümetimizin çözdüğü bir mesele. Biz sadece bu çıtanın hep yukarıda kalması için, artan nüfusa göre lokal bazda devletimizin yükünü hafifletmeye çalışıyoruz. Şehrimize bugüne kadar yaklaşık 50 adet aile sağlığı kazandırdık. Bunların birçoğunda belediye olarak doğrudan katkımız var. Hayırseverlerimiz de burada olduğu gibi Üsküdar’a her zaman destek veriyorlar. Sizlerin desteği, teveccühü, talebiyle buraları inşa ediyor ve bakanlığımıza devrediyoruz. Hedeflerimiz var. Bunlar milli hedefler. Bu ülkenin vatandaşları hiçbir şeyin eksikliğini hissetmesinler istiyoruz. Bunlar için de Edirne’den Hakkari’ye projeler üretiyoruz. Cumhurbaşkanımızı görüyorsunuz. Her gün bir açılış, bir müjde ile milletimizin huzuruna çıkıyor. Biz de onu yerel ölçekte yalnız bırakmamaya niyetliyiz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdele kesim töreni yapıldı. Kurdele kesiminin ardından Başkanımız, 4 doktor ve 5 hemşirenin görev yaptığı, santrifüj, otoklam (sterilizasyon), EKG, defibrilatör gibi aile sağlığı merkezi cihazlarının bulunduğu merkezimizi gezdi.