Diyanet mensubu İmam Hatipler gözetiminde faaliyet gösteren bu yaz kurslarında Kur-an okumak ve temel dini bilgilerin öğretilmesi yaz ayları olması itibariyle çok da kolay olmuyor. Hocalarımız; çocukların aldıkları eğitimlerin kolaylaştırılması için ellerinden geleni yapıyorlar. Sıcak yaz aylarına denk gelmesi ve özellikle bu yıl sıcakların yüksek seyretmesi çocuklara bu sıcakları telafi edebilecek ikramları da beraberinde getiriyor. Bu ikramların başında daçocuklarımızın severek yediği dondurma geliyor.


MANGAL KEYFİ MUTLU ETTİ

Yaz Kur-an Kuralarımızdan Ahmet Necdet Nalbantoğlu Camii Yaz Kur-an Kursu, talebelerine Mangal Keyfi ikramında bulundu.
Camii İmam Hatibi Bahattin Akçay, öğrencilerin güzel bir eğitim almaları için gayret ettiklerini belirterek, "Her gün kek, meyve suyu, Perşembe günleri dondurma ikram ediyoruz. Gayemiz ümmetin çocuklarına dini değerleri sevdirmek, camiyle gönül bağı kurmalarını sağlamak, evlatlarımızın bizden şikayetçi değil, şefaatçi olmalarını sağlamak. Şu an kursumuzda 13 yardımcı hocamızla birlikte 200 üz üstünde evladımıza eğitim vermeye çalışıyoruz.
Gayret bizden muvaffakiyet Allah'tandır" dedi.
Yerel Hayat Gazetesi olarak çocuklarımızın dini eğitimi ile yürekten ilgilenerek, doğru bilgilere ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.