"Adım At İz Bırak Efsane Ol Türkiye Gelişsin Dünya Özgürleşsin" sloganıyla halkımız ile buluşan  Milli Siyaset akademisi, Gençlerimizin ahlaklı ve maneviyatlı yetişmeleri için canla başla çalışmaya devam ediyor.

Gebze kent meydanında gerçekleştirilen ve Milli Siyaset Akademisi Koordinatörü Erhan Erdoğan'ın moderatör olarak yönettiği programa; dünyaca ünlü PROFESYONEL FUTBOLCU JACQUES FATY 19 GRUP SPOR DİREKTÖRÜ MEHMET UZUN, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı Engin Kılıç, Beylikbağı Spor Kulübü Başkanı Fatih Yalsız, Gebze Spor Eski Kaptanı Ensar Acar, Yeniden Refah Partisi Mahalli idareler başkan yardımcısı Yaşar Birgül, Yeniden Refah Partisi Kocaeli il, ilçe ve gençlik yönetimleri, Spor okullarından gelen genç sporcular ve halkımız katılım sağladılar.

“SPORCU AHLAKI VE SPOR’UN GENÇLER ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ” konulu sunumlarını gerçekleştiren JACQUES FATY ve MEHMET UZUN sunumları sonrasında gençlerin sorularını cevapladılar.

Programın Büyük bir heyecan ve coşku ile gerçekleştiğini belirten Milli Siyaset Akademisi Koordinatörü Erhan Erdoğan programların diğer illerde devam edeceğini belirtti.