Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ziyareti sonrası 2007 yılına kadar Kurucu İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğü AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı’nda yeni ilçe başkanı Özer Sarıkaya ve partililerle bir araya geldi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in eşlik ettiği ziyarette başkanlık makamında yapılan kısa görüşmede Bakan Tunç, yeni ilçe başkanı Özer Sarıkaya’ya hayırlı olsun temennisiyle başarılar diledi.

VEFAT ETMİŞ YOLDAŞLARINI RAHMETLE ANDI

Adalet Bakanı Tılmaz Tunç’un ilçe başkanlığı ziyareti vesilesiyle gerçekleştirilen geniş katılımlı toplantıda ilk söz alan ve AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya; sözlerine başlarken ahirete igöç etmiş partilileri mehabbetle yad ederek, kendilerine Allah'tan rahmet diledi.Sarıkaya, “Kurucu başkanımız, muhterem bakanımız Yılmaz Tunç beyefendiye ziyaretleri, yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın bakanım, gözünüz arkada kalmasın sayın bakanım, emanetiniz emin ellerde. Çok çalışarak Pendik’te AK Partimizi daha iyi yerlere getireceğiz." dedi.

İSTANBUL’UN EN ÇOK YATIRIM YAPAN BELEDİYESİYİZ

Toplantının ikinci konuşmacısı Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin oldu. Yaptıkları yatırımlarla İstanbul'un önde gelen belediyelerinden bir olduklarının altını çizen Başkan Cin, Üniversiteyi kazanmış Pendikli öğrencilere de verdikleri desteği hatırlattı ve yapımı devam etmekte olan Pendik Belediye binası için de "Türkiye’de ilk akıllı belediye binası olacak." dedi.

PENDİK 1. OLURSA, İSTANBUL’U ALIRIZ

Programda konuşan Pendik’ten sorumlu AK Parti İstanbul Milletvekili Yahya Çelik ise, “Pendik AK Parti’nin en güçlü ilçelerinden biri ama çalışarak daha iyi yere gelebileceğine inanıyorum. Çok çalışarak İstanbul’un 1.si olacağız. Pendik İstanbul’un 1.si olursa İstanbul’u alırız. Bunu başarmak zor ama imkansız değil. Çok çalışarak bunu başarabiliriz. Teşkilatımıza bu konuda güveniyoruz. Hep birlikte çok çalışarak bunu başaracağız” dedi..

HAK VE ADALETİN TEMSİLCİSİ OLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Son olarak kürsüye davet edilen AK Parti Kurucu İlçe başkanı bugünkü Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç oldu. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti'nin 22 yıllık süreci boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoağan'ın önderliğinde hakkaniyetli Adalet temelini esas alan bir yönetim şekliyle yoluna devam ettiğini ve bundan sonra da böyle devam edeceğini kaydetti.

TEŞKİLATIMIZA GÜVENİYORUZ

Pendik’in İstanbul’un en başarılı ilçelerinden biri olduğunu da vurgulayan Bakan Tunç, bu başarıda mahalle başkanları başta olmak üzere, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimlerinin çok büyük emekleri olduğunu belirtti.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in, Pendik'te başarılı çalışmalar ve projeler yürüterek Pendik'in gelişmesine katkı sağladığını da sözlerine ekleyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “1994 öncesinde yolları çamurlu, suları akmayan bir Pendik vardı. Bu durumda aldığımız Pendik’in kalkınmasını, gelişmesini, belediye başkanımız Erol Kaya ve Kenan Şahin ile birlikte gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmalarla sağladık. Bu vesileyle onlara da emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. AK Parti’nin Pendik’teki başarılarıyla da övünüyoruz. İstanbul’un incisi olan Pendik, aynı zamanda da İstanbul’un birincisi olmalıdır. Çok çalışarak bunu başarabileceğinize yürekten inanıyor ve güveniyorum. Başkanlarımıza da, teşkilatımıza da bu konuda güvenimiz tam.” Sözleriyle konuşmasını tamamladı. AK Parti Pendik İlçe binasında gerçekleştirilen program, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un kendini özlemiş partililerle fotoğraf çekimleriyle son buldu.