ZABITA MEMURU SINAV SONUÇLARI AÇIKLAND

SANCAKTEPE BELEDİYESİ ZABITA MEMURU SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI


Sancaktepe Belediye Başkanlığı’nın boş bulunan Zabıta Memuru kadroları için yaptığı yazılı ve uygulama sınav sonuçları açıklandı. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere, KPSS puanı ile başvuru yapanlar arasından toplam 25 aday Zabıta Memuru olma hakkı kazandı.

Sancaktepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, boş bulunan kadrolara yönelik olarak Belediye Zabıta Yönetmeliğinin sınav hükümlerine göre yapılan Zabıta Memuru Yazılı ve Uygulama Sınavı sonuçlandı. Yazılı sınav ve uygulama sınavında başarılı olanlar ile sınavı yedek olarak kazanan adayların listesi açıklandı.

Zabıta Memuru kadrolarına (ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyi) yönelik olarak 23/01/2023 – 27/01/2023 tarihleri arasında Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünde şahsen başvuru ile ön başvuru alınmış ve KPSS puanlarına göre yapılan sıralama sonrasında sözlü ve uygulamalı sınav için 14-15-16 Mart 2023 tarihlerinde adaylar sınava alınmıştır. Sözlü ve uygulama sınav, 11/4/2007 tarihli ve 26490 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde yapıldı.

Sınavda, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere toplam 25 aday başarılı olarak Zabıta Memuru olmaya hak kazandı.