ZÜBEYDE HANIM KIZ MTAL BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Zübeyde Hanım'ın Radyo ve Televizyon Bölümü, televizyon dünyasını aralıyor.

Beşiktaş İlçesinde bulunan Zübeyde hanım Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, sanayiye verdiği ara eleman ve üniversiteye gönderdiği öğrenciler ile göz dolduruyor.

Ortaköy merkezde ulaşım vasıtalarına yürüme mesafesinde olan Zübeyde Hanım Beşiktaşlı kızların ilk tercihi. Okul Müdiresi Sevgi Güneş Deniz'in başarıdan başarıya koşturduğu okul, devasa bir bahçe içinde.
Bir birinde bağımsız iki binası bulunan Zübeyde Hanım'da: 56 öğretmen, 467 öğrenci var.


16 dersliği iş ve sanat atölyeleri bulunan okulda; yatakhane, yemekhane, konferans salonu, kütüphane gibi birimler öğrencilerle dolu. Radyo Televizyon alanı için: Kayıt, montaj ve yayın odası, Yiyecek İçecek Hizmetleri için: Mutfak, Çocuk Gelişimi için: Uygulama sınıfı, Moda Tasarımı bölümü için: Biçki dikiş merkezleri yer alıyor.
Yaparak ve yaşayarak öğrenen öğrenciler, okulda aldığı teorik eğitimi sanayide aldıkları pratik eğitimle birleştirerek önemli mevkilere geliyorlar.
Okulu görün, öğretmen ve öğrencilerle görüşün. Okulun sanayi ve akademik başarısını inceleyin. Okuyacağınız bölüm mizacınıza, bilgi ve becerinize uygunsa iş alanı geniş, akademik ilerlemesi mümkün bu okul tam size göre.


Müdür Sevgi Güneş Deniz, Öğretmen Radyo televizyon öğretmenleri Simge Eniş ve Oya Kocaman gibi; genç, çalışkan, başarılı ve fedakar öğretmenler okulun artıları arasında yer alıyor.

Mustafa Telli