Cem Muhammet'ten sevindirici haber

Çöp evde tutulan Cem Muhammet'ten sevindirici haber! Rektör Özlenen Özkan açıkladı!

Bursa'da teyzesinin 1 yıl boyunca elektriksiz ve susuz bir evde tuttuğu Cem Muhammet'in sağlık durumuna ilişkin güzel haber Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan verdi.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaklaşık 1 yıl boyunca teyzesi tarafından alıkonulan ve evde tek başına yaşayan Cem Muhammet ekiplerin eve girmesi ile içler acısı bir halde bulunmuştu. Türkiye'nin bir anda gündemine oturan Cem Muhammet'in yeni sağlık durumuna ilişkin sevindirici haberler gelmeye başaldı.Kaynak: Çöp evde tutulan Cem Muhammet'ten sevindirici haber! Rektör Özlenen Özkan açıkladı!

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR
Hastaneye kaldırıldığı zaman yaklaşık 17 kilo civarında olan Cem Muahmmet'in tüm kontrolleri yapılmış ve herhangi bir sağlık sorunu ortaya çıkamıştı. Cem Muhammet'in sağlık durumunu yakından kontrol een Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan sevindirici bir haber vererek "Bütün çabalar sonucunu verdi. Sağlık olarak hiçbir sıkıntısı yok. Kalorileri kısıtlı ama gelen bütün tabağı son noktasına kadar tüketiyor. Kilo alımı istediğimiz gibi, artık kalpte, böbrekte, karaciğerde herhangi bir sıkıntısı yok. Sağlıkla ilgili hiçbir sıkıntımız yok ama hala ara ara takip etmemiz gerekiyor, çünkü zaten gelişme geriliği var, onu da hemen aşmasını beklemiyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Çöp evde tutulan Cem Muhammet'ten sevindirici haber! Rektör Özlenen Özkan açıkladı!